The sky is the limit!

Nieuws

17/04/2017
Michèle kiest voor Fuchs!

Nog 98 dagen te gaan voor het startschot van de paralympische spelen te Rio.

Op slechts 3 maanden van deze o zo belangrijke competitie heeft Michèle George beslist om een knoop door te hakken.

Het is sinds maart dat ze kon rekenen op een tweede troef voor de PS. Naast haar trouwe kampioen FBW Rainman trainde ze ook met Kingsley Lucky Dance, het gewezen GP paard van Julie De Deken.

Maar na 3 maanden intensieve training is Michèle George tot de spijtige conclusie moeten komen dat Kingsley Lucky Dance geen optie meer was voor Rio.

“Het was een hele moeilijke beslissing want ik rij dat toppaard echt heel graag, maar de dagelijkse rit van meer dan 300km en de daarbij horende files maakten topsporttrainingen onmogelijk. Ik respecteer meer dan veel de beslissing van de familie De Deken om het paard bij hun op stal te willen houden."

In het belang van paard en ruiter werd beslist de samenwerking stop te zetten.

Michèle kijkt vooruit en zal nu alles inzetten op FBW Rainman.

"Hij heeft in het verleden al bewezen de grootste kampioen te zijn en ik ben van plan nog 1x met hem te schitteren aan de top.Op de CPEDI in Mannheim begin mei heeft Fuchs bewezen dat hij zijn paralympische en wereldtitels waardig bleek want hij won met brio de 3 proeven. Ik durf zeggen dat ik enorm uitkijk om met hem opnieuw ten strijde te trekken en ik kan jullie verklappen dat mijn trouwe vriend diezelfde mening deelt… .”