The sky is the limit!

Nieuws

31/08/2014
Opnieuw Goud!

Michèle reed met haar paard FBW Rainman 2 x naar de bovenste podiumplaats op de Wereld RuiterSpelen in Normandie. Ze veroverde er vrijdag haar 2de titel als Wereldkampioene.

Net zoals in London 2012 werd een een heuse strijd tussen Michèle, de Britse Sophie Wells en haar Nederlandse collega Frank Hosmar. Hosmar reed een  mooie score bij mekaar dewelke toch wel wat druk op de schouders van Michèle legde.

FBW Rainman bleef in super form en Michèle wist hem met veel professionalisme en zonder fouten naar respectievelijk 78.650%in de KUR te rijden. De Britse Sophie Wells verdedigde dit jaar haar kleuren met het paard Valerius, die 2 combinaties na Michèle de ring in mocht. Het was een heuse strijd met enorm veel spannende momenten tot de scores tevoorschijn kwamen…

Dubbel goud dus voor Michèle…! Michèle is uiteraard enorm tevreden . "Ik ben naar Caen gekomen met de bedoeling een podiumplaats te behalen. Goud had ik stil in gedachten. Na de eerste wedstrijddag voelde Rainman echt top aan en herhaalde ik mijn Londonscenario.Ik ging voluit op dag twee en drie en de gouden medailles rolden binnen.Ben zeer fier op Rainman, hij vocht echt voor mij op dit kampioenschap”.