The sky is the limit!

Sponsornieuws

18/02/2013
Cavalor lanceert ‘MyCavalor.com’

Terwijl je winkelt of koffie drinkt, berekent ‘www.MyCavalor.com’ het ideale rantsoen voor je paard. ‘MyCavalor.com’ is een snel en gebruiksvriendelijk online programma dat via enkele vragen in een mum van tijd een passend rantsoen voor je paard berekent.  Want jouw paard is anders en heeft andere noden! Heeft hij net meer energie nodig, of moet hij het wat kalmer aan doen?

Op zoek naar een gezonde voeding, of  iets speciaals omdat hij op dieet staat. Je vind het juiste rantsoen overal en op elk moment op  ‘MyCavalor.com”. Het programma is ook beschikbaar voor tablet-pc en smartphone.

Ook Dierenartsen kunnen met ‘MyCavalor.com’ aan de slag als ze op zoek zijn naar voedingsadvies voor hun patiënten en als het probleem te complex is, hebben we een ‘expertknop’ voorzien die het probleem doorspeelt aan onze specialisten.” legt nutritionist Peter Bollen uit.

Bij de lancering van ‘MyCavalor.com’ waarbij Cavalor gebruik maakt van alle mogelijkheden van het Internet en de sociale media, organiseert Cavalor verschillende acties zoals ‘Share en Win’ waarbij je een Ipad of het voorgestelde rantsoen kan winnen.